Wat zeggen onze klanten over hun loopbaanbegeleiding?

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden kunnen terugkijken op hun loopbaanbegeleiding. Daarom vroegen wij aan onze klanten om kort te omschrijven wat id punt voor hen had betekend.

Wat zeggen onze klanten over hun loopbaanbegeleiding? | id punt

“Dankzij de loopbaanbegeleiding kon ik alles eens op een rijtje zetten. Ik kreeg een duidelijk beeld van mezelf, mijn kwaliteiten en werkpunten. Zo kon ik gericht op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tijdens de zoektocht werd ik ook fel ondersteund, wat maakt dat ik nu sinds een dik jaar in een job zit die ik graag doe, waar ik mijn kwaliteiten ten volle kan inzetten en waar ik terug mogelijkheden zie om te groeien.”

“id punt heeft mij geholpen bij het scherp stellen van mijn actuele dagtaak en wat ik er graag en minder graag van deed. Dit heeft geholpen een functioneringsgesprek aan te vatten met de werkgever; wat uiteindelijk de drempel aanzienlijk heeft verlaagd om mijn kwetsbaarheden te kunnen tonen.”

“Richting geven, inzicht verschaffen, begeleiding bij verdere stappen, contactname met mogelijke werkgever …”

“Een nieuwe kijk op mezelf en op mijn toekomst, professioneel ondersteund!”

Persoonlijke en enthousiaste begeleiding naar een nieuwe job!”

“Ik ben gestart als een zeer onzeker persoon met heel veel twijfels en vragen over mezelf. Ik ben op zeer korte tijd geëvolueerd naar opnieuw een zelfzekere vrouw die nu heel goed weet wat ze de rest van haar leven wil doen om professioneel weer gelukkig te worden en te blijven.”