Teambuilding met meerwaarde bij Deceuninck-Deforce

Teambuilding met meerwaarde bij Deceuninck-Deforce

Onze klant Deceuninck-Deforce uit Izegem vroeg ons om een challenge te brengen tijdens hun teambuilding. Die kans hebben we met beide handen gegrepen! We brainstormden welke activiteit het meest effect kon genereren. Zo kwamen we uit op de ‘drop the egg’ challenge. Het doel van de opdracht is om een constructie te maken waardoor het ei niet breekt wanneer we het vanop een hoogte laten vallen. Veel creatieve ideeën kwamen aan bod tijdens deze teambuilding! Elk team moest daarna hun eigen constructie verkopen aan de hand van een enthousiaste salestalk.  Zo waren er al teams die patenten wouden nemen. Anderen accentueerden het ecologische aspect van hun constructie.  

Het moment van de waarheid was uiteraard wanneer we de eieren met de constructies lieten vallen. Hierbij kunnen we terugblikken op een schitterend resultaat. 4 van de 5 teams hun ei bleef intact ! Fantastisch! De vele creatieve geesten binnen de teams hebben hun stempel gedrukt. Door middel van goeie communicatie konden sterke constructies gemaakt worden die met passie werden verdedigd waardoor er quasi uitsluitend een zachte landing was!

Proficiat aan alle deelnemers! 

Wil je ook een teambuilding met meerwaarde waarbij we zaken zoals communicatie, teamwork en creativiteit aan bod brengen? We kijken graag samen met jou hoe we het meest informatie voor jouw organisatie kunnen behalen! Neem zeker een kijkje op onze pagina van id boost voor meer informatie over onze teambuildings!

 

Bekijk hier de foto’s:

Test

test

test