Ontdek onze id boost!

Ontdek onze id boost!

Schitterend nieuws! Ons ontwikkelproject werd goedgekeurd door het Vlaams Agentschap Innoveren en ondernemen! Wat wil dit zeggen? Dat wij een subsidie ontvangen voor de verdere ontwikkeling van onze id boost!

Met onze id boost, sommigen onder jullie hebben het al horen vallen (zwijgen is niet één van onze talenten ?, maar nu is the word out!), willen wij letterlijk ‘een boost’ geven aan organisaties om aan de slag te gaan met de talenten van hun medewerkers.

We willen hierbij een duidelijk antwoord geven op een aantal trends uit de markt. Denk maar aan: ‘ gezonde en gelukkige medewerkers die met goesting werken’, ‘de krapte op de arbeidsmarkt’, ‘creatief talenten inzetten aan de hand van jobcrafting’, ‘samen langer werken’, ‘teambuildings zijn leuk maar pakken uitdagingen niet aan’… Over het nut of onnut van teambuildings lees je in dit artikel meer.

Op al deze trends bieden wij met onze id boost een oplossing.

 

Wat houd onze id boost nu precies in?

We onderscheiden drie fases:

 

 

id analyse:
We starten vanuit het verhaal van jouw organisatie: Waar sta je? Wat wil je bereiken? Welke uitdagingen wil je aanpakken? Hoe zit je team in elkaar? Samen zoeken we naar de ideale formule (1 tot 3 daagse activiteit) om de id boost te realiseren en stemmen we de praktische zaken af. Gedurende het volledige traject een duidelijke koppeling maken naar de bedrijfsdoelstellingen is cruciaal.

Id boost:
Tijdens deze 1 tot 3 daagse krijgen we aan de hand van interactieve challenges/activiteiten in teams een zicht op de talenten en ambities van de medewerkers. Hierbij is het van essentieel belang dat de medewerkers samen reflecteren over elkaars talenten en samen kijken hoe ze die kunnen activeren.

Id coaching:
Na een uitgebreide reflectie bekijken we samen welke richting we kunnen uitgaan en welke stappen we kunnen ondernemen om de ambities/talenten te koppelen aan de bedrijfsdoelstellingen. Via verdere coaching zetten we de acties om in de praktijk.

 

Niet enkel een boost maar ook een duurzame verandering voor je onderneming!

Wij zijn volop bezig met de verdere uitwerking en houden jullie graag op de hoogte! Heb je interesse in de id boost en wil je graag wat meer informatie?

Aarzel dan niet om ons te contacteren en mail naar hanne@idpunt.be!

 

Test

test

test