Maak kennis met onze nieuwe medewerkers Hanne en Tony!

Maak kennis met onze nieuwe medewerkers Hanne en Tony!

Ons id team blijft maar groeien! Heb jij al kennis gemaakt met onze nieuwe medewerkers Hanne en Tony?

Kom hier te weten welke uitdaging zij zien binnen id punt, ze stellen zichzelf kort even voor:

 

Hanne Maes, zal als freelancer meewerken aan onze nieuwe id boost

“Als dorps- en sectorgenoten raakten Gerd en ik aan de praat. Al snel bleken we heel wat interesses en overtuigingen te delen omtrent talenten, organisaties en de rol van HR hierbinnen. Wanneer iets later de id boost ter sprake kwam, werd in één beweging mijn ondernemerszin én passie voor talentmanagement aangesproken. Het werken met medewerkers vanuit hun sterktes als dé weg naar het realiseren van de meest ambitieuze organisatiedoelstellingen, dat geeft me energie. Daar word ik enthousiast van! 

Mijn talenten?
Het ontdekken en actief exploreren van talenten en het inzetten van medewerkers op basis van deze sterktes, kan wonderen verrichten. En dit zowel voor de medewerker persoonlijk als voor de organisatie. Dít is wat we met de id boost willen bereiken, voor minder gaan we niet!”

 

 

Tony Derammelaere, zal ons team versterken als organisatiecoach

“Ik ben Tony, heb een schoolse achtergrond in de sociologie & ben vandaaruit aan de slag gegaan om 12 jaar te focussen op de organisatie en het personeel binnen een multinational. Ik leerde telkens nieuwe mensen in een andere omgeving kennen waardoor ik continu bleef leren. Door te leven op de snelheid van mijn jonge dochter ontdekte ik terug wat er lokaal allemaal aanwezig is en werd ik meer en meer geraakt door de passie van ondernemers. Hun drive werkt aanstekelijk en ik ben vaak verbaasd van hoe weinig mensen bewust zijn van wat ze eigenlijk te bieden hebben.

De stap naar idpunt voelt daarom ook natuurlijk aan!” 

 

 

 

 

 

 

 

Test

test

test