HR-Gala

HR-Gala

We waren er gisteren met ons team bij op het HR-Gala 2019 in de Ghelamco Arena.

Voor deze 14de editie hadden de organisatoren gekozen voor een sterk vernieuwde setting en een namiddagprogramma ingeleid door een bijzondere vraag “Moeten de werkgevers zich geroepen voelen?”. Men koos immers voor ‘Bewegen’ als thema, dit uiteraard binnen de context van ‘fitter langer aan het werk blijven’. Er waren interessante presentaties in samenwerking met Sport Vlaanderen, AMS en Eddy Annys, Managing Director Randstad Belgium.

Het avondprogramma startte met een uitgebreide receptie. Voor het vervolg mocht iedereen plaatsnemen in de tribunes van het stadion. Op het heilige gras van de Ghelamco Arena was er een keynote van Peter Vandermeersch, publisher van Independent News Media. 

De apotheose van de avond was uiteraard de onthulling van de nieuwe HR-Ambassadeur. Het was uiteindelijk Emmaüs die de Award in de wacht sleepte! De motivering van de jury geeft aan waarom deze organisatie het haalde: ““Emmaüs maakte indruk met een zeer sterke bedrijfscultuur gebaseerd op een duurzame, waarden gerichte strategie. In een niet evidente arbeidsmarktcontext – waar de middelen ook niet voor het rapen liggen – slagen zij erin om hun eigen slagzin volledig waar te maken. Emmaüs heeft en geeft zin in zorg: de organisatie en de zorg getuigen van gastvrijheid, openheid, gelijkwaardigheid, kwaliteit en solidariteit. ”

Test

test

test