Event subsidies

Event subsidies

Gisterenavond organiseerden we een interessant event omtrent subsidies. Aangezien we de vinger aan de pols houden bij de ondernemers, merkten we dat er heel wat vragen zijn op dit vlak. Er zijn heel wat mogelijkheden maar vaak kan je als leek nog moeilijk de bomen door het bos zien.

Vandaar dat Dominique De Geest erbij was, zodat hij een neutrale introductie kon geven. Daarbij ging het over de concrete steunmaatregelen via Vlaio en ESF. Stel dat je geïnteresseerd bent in één van de subsidiemogelijkheden, dan is het ook van belang om te weten hoe je van start gaat met de uitwerking van een project. Jolien van id punt gaf hierover meer informatie. Hierbij kwamen meerdere klanten aan het woord met hun verhaal over de opstart van een project. Tot slot kwam ook Julie Bulcke van Decupere & Partners aan het woord. Bij haar lag de focus over de praktische stappen bij het aanvragen van een subsidie. 

Zo was er op een vrij korte tijdspanne veel informatie meegegeven die meteen relevant is voor het aanwezige publiek. We kijken dan ook positief terug op deze avond. We plannen hierop een vervolg aangezien er ondernemers waren die er niet konden bij zijn. Mocht je ook geïnteresseerd zijn om aanwezig te zijn bij een volgend event, laat het ons weten via info@idpunt.be.

Test

test

test